Výhled na srpen

Milí jógíni,

některé deštivé dny letošního léta jsou fajn. Třeba pro aktualizaci webovek nebo pro vytvoření plánu jógy na srpen :). Tady je:
Pravidelný rozpis lekcí bude následující (prosím pozorně si pročtěte místa konání!):
pondělí – 17:00 – 18:00 Hathajóga MB, velká tělocvična ZŠ
                  18:50 – 19:50 Hathajóga Štb, Gymnázium
                  20:00 – 21:00 Hathajóga Štb (zatím jsou počty nahlášených minimální, tedy budem cvičit v Eccáčku. Po                                                               prázdninách uvidíme dle zájmu, zda zůstane Eccáček nebo taktéž gympl. Budu Vás informovat emailem)
čtvrtek – 16:00 – 17:00 Hathajóga Vítkov, Wolkerova
                 17:05 – 18:05 Hathajóga Vítkov, Wolkerova

                 19:00 – 20:00 Hathajóga MB, malá tělocvična Masarykova (POZOR!)

Veškeré lekce budou zrušeny v týdnu 17. – 21.8. DOVOLENÁ!

 
Lekce navíc:
středa 5.8. 17:00 – 18:30 Jóga podrobně a individuálně, Šternberk – lekce určená pro max. 6 osob. Velmi dopodrobna se podíváme na základní pozice (budeme vycházet z pozdravu slunci), abyste pochopili, co se při nich v těle děje, co je třeba pro ideální provedení zapojit a co vynechat, jaké jsou souvislosti. Bude prostor pro individuální opravování pozic a Vaše dotazy. Ideální pro prohloubení praxe a zažití zdravých principů pohybu. Lekce bude obsahovat krátké rozcvičení a zahřátí (cca 15 minut), ve zbylém čase se budeme postupně věnovat jednotlivým pozicím a nácvikům. Informace určitě využijete pro zkvalitnění Vaší jógové praxe nebo i pro pohyb v běžném životě. Lekce v dotaci 90minut, cena 250kč, Eccáček.
středa 5.8. 18:40 – 19:40 Lekce pro pevné a prodýchané tělo, Šternberk – lekce kombinuje dynamické i protahovací prvky, občas vyžijeme i válce. Určitě se zahřejete:). Cena 90kč (nebo permanentka), Eccáček
pátek 7.8. 17:00 – 18:30 Jóga podrobně a individuálně, Mor. Beroun – lekce určená pro max. 6 osob. Velmi dopodrobna se podíváme na základní pozice (budeme vycházet z pozdravu slunci), abyste pochopili, co se při nich v těle děje, co je třeba pro ideální provedení zapojit a co vynechat, jaké jsou souvislosti. Bude prostor pro individuální opravování pozic a Vaše dotazy. Ideální pro prohloubení praxe a zažití zdravých principů pohybu. Lekce bude obsahovat krátké rozcvičení a zahřátí (cca 15 minut), ve zbylém čase se budeme postupně věnovat jednotlivým pozicím a nácvikům. Informace určitě využijete pro zkvalitnění Vaší jógové praxe nebo i pro pohyb v běžném životě. Lekce v dotaci 90minut, cena 250kč, malá tělocvična, Masarykova.
 
pátek 7.8. 18:40 – 19:40 Lekce pro pevné a prodýchané tělo, Mor. Beroun – lekce kombinuje dynamické i protahovací prvky, občas vyžijeme i válce. Určitě se zahřejete:). Cena 80kč (nebo permanentka), malá tělocvična, Masarykova.
Ráda bych udělala i lekce navíc ve Vítkově, zjišťuji možnosti a budu vás informovat.
Ceny a permanentky:
Od srpna bude navýšena cena za lekci v Berouně (80kč), také si budete moci opět pořizovat permanentky (Beroun 750kč). Prosím nezapomeňte na podmínky permanentek (viz tady: http://casnajogu.cz/cenik-a-prakticke/) a zvažte, zda je dokážete využít (o veškeré odpadlé lekce a dovolené se samozřejmě doba permanentek prodlužuje)!
Individuální lekce:
Na webovky jsme také vložila info o individuálních lekcích. Pokud by někdo uvažoval této formě, můžeme o tom hovořit:). Záleží na Vašem gustu:).
To je asi vše, rezervace naleznete v reeniu. Těším se na shledanou a i kdyby za dlouho, přeji vám všem krásné léto, zajímavé dny a nesnesitelnou lehkost bytí (i kdyby to bylo po půllitru dobře vychlazeného piva:)).
Bára
2020-07-11T23:27:16+00:00

Komentujte, diskutujte, ptejte se...