Co se chystá v Centru ZDRAVÉ JÁ (Rožnov pod Radhoštěm)?

Milí zájemci (hlavně zájemkyně) o jógu,

přináším opět několik termínů cvičení v krásném Centru ZDRAVÉ JÁ v Rožnově.

V srpnu proběhne prodloužená lekce vitální jógy (pátek 24.8. od 17:00 – 20:00), ve které se budeme věnovat lymfatickému systému. Vedle trošky teorie (k čemu je dobrý, jak funguje apod.) se naučíme, jak cvičením podpořit jeho správnou funkci a které jógové pozice jsou ideální. Také se budeme věnovat velkému a důležitému tématu, kterým je dech. Na závěr Vás naučím koncentrační techniku trátak a věřím, že si u ní odpočine nejen Vaše tělo, ale i mysl.

Lekce vitální jógy je vhodná i pro začátečníky. Cena je 180kč. Pro účast je nutná rezervace místa přes kontaktní formulář na www.casnajogu.cz, přes email casnajogu@seznam.cz, na FB: čas na jógu nebo na tel. 775 970 027.

 

V říjnu Vás zvu na víkendový kurz hormonální jógové terapie pro ženy dle Dinah Rodrigues (12. – 13. 10.). Jedná se o sestavu cviků, která velmi rychle a významně ovlivňuje hormonální systém. Používá se jako terapeutický nebo preventivní nástroj  v případech:

  • menopauzy (její oddálení nebo mírnění příznaků)
  • při potížích s početím
  • nepravidelného ženského cyklu  (jeho absence)
  • cyst na vaječnících nebo syndromu polycystických ovarií
  • poruch činnosti štítné žlázy
  • ztráty energie, libida, při akné, u poruch spánku,… a dalších potížích souvisejících se špatnou funkcí hormonálního systému.

Zkušenosti žen, které cvičí HJT si můžete přečíst například zde.

Cena kurzu, kde se naučíte sestavu pro samostatnou praxi, dozvíte se, jak funguje hormonální systém a co můžete pro své hormonální zdraví dělat, je 2500kč. V případě, že se přihlásíte ve dvojici, je cena druhého účastníka 1500kč.

Na kurz je také třeba rezervace místa. V případě zájmu mne prosím kontaktujte přes formulář na www.casnajogu.cz, přes email casnajogu@seznam.cz, na FB: čas na jógu nebo na tel. 775 970 027.

Přeji krásné léto. Barbora

2018-07-13T11:53:05+00:00

3 Komentáře

  1. Helena Helimanova 28. 7. 2018 v 12:34 - Odpovědět

    Rada bych se přihlásila na prodlouženou hodinu vitální jógy 24.srpna.
    Děkuji
    Helimanova

  2. Petra Michálková 15. 8. 2018 v 21:49 - Odpovědět

    Dobrý den, měla Bych zájem o kurz Hjt v Rožnově. Měla byste ještě 2 místa? Děkuji moc za informací.

  3. […] Jsem velmi ráda, že má prodloužená lekce vitální jógy ohlas, takže jsme se rozhodli uspořádat dvě lekce v Rožnově pod Radhoštěm v termínu 24. a 25.8. V tuto chvíli jsou ještě volná místa na sobotu (9:00 – 12:00). Více informací třeba zde. […]

Komentujte, diskutujte, ptejte se...